Talvihäät

HÄRMÄN RATIN TALVIHÄÄT, JOULU-HELMIKUU

Talvihäissä on hohdetta ja mystiikkaa. Vanha hirsirakennus luo lämpöä huokuvan tunnelman ympäröivän kylmän talven keskelle ja luminen ympäristö luo Ratista vastustamattoman juhlapaikan.

Mikäli tavoittelette ikimuistoisia häitä, niin talvihäät erottuvat joukosta ja antavat aivan omanlaisia mahdollisuuksia juhlaan. Vieraat ilahtuvat myös juhlakutsusta, joka sijoittuu aikaan, jolloin juhlia ja tapahtumia ei ole niin paljon tarjolla.

Talvista juhlatunnelmaa ja glamouria voi luoda esimerkiksi tilatuilla jääveistoksilla. Erilaisilla valoilla ja kynttilöillä saa maagisen tunnelman aikaan niin sisälle kuin uloskin. Talviteemaa kannattaa tuoda rohkeasti myös hääkuviin. Poseeratkaa hankien keskellä tai heittäytykää vaikka lumisotaan. Talvihäiden väriteema voi olla yhtä hyvin pohjoisen jäisiä sävyjä kuin jouluun viittaavaa punaista ja vihreää. Rohkeampana inspiraation lähteenä voi käyttää esimerkiksi revontulia, joita nähtiin myös runsaasti Keski-Uudellamaalla tammikuussa 2022.

Talvihäiden tarjoiluissa ja somistamisessa voidaan leikitellä niin joululla, uudella vuodella kuin vaikkapa ystävänpäivän teemalla. Suosittelemme viihtyvyyden kannalta talvella max. 75 vieraan häitä, sillä ulkotilat voivat olla rajallisesti käytössä.

Lasitetulla terassilla on pöydät kiinteänä 40:lle henkilölle. Pöytäliinat niin terassille kuin sisätiloihinkin talon puolesta. Terassi on käytössä myös talvikaudella ilmojen niin salliessa (terassilla ei ole lämmitystä). Vihkiminen voidaan suorittaa myös terassilla.

Härmän Ratin henkilökunta tekee juhlapöytien peruskoristelun. Pöytiin voitte valita talven leikkokukkavaihtoehdoista teille sopivan kukan, sekä halutessanne myös tuikut. Peruskoristelun lisäksi erikseen on sovittavissa näyttävämpi koristelu. Myös ulkotulet vuodenajan mukaan.

Talvi on upeaa aikaa hääjuhlille monestakin eri syystä ja talvella hinnat ovat myös edullisempia, kuin kesäsesonkina.
Yleensä myös majoitus-, kuljetuspalvelut ja ohjelmapalvelut ovat syksyllä paremmin saatavilla.

”Häissä syödähän surutta, eletähän huoletonna” 

Tutustu Ratin Juhlamenu-ehdotuksiin.

Tule tutustumaan tiloihin ja pyydä tarjous

Juha Ollila
+358 50 587 4541
info@harmanrati.fi
Vähäjärvenkatu 1, 04400 Järvenpää