Kesähäät

HÄRMÄN RATIN KESÄHÄÄT, KESÄ-ELOKUU

Haaveiletko talonpoikaisromanttisista kesähäistä upeassa maalaismiljöössä? Härmän Rati tarjoaa täydellisen kokonaisuuden maalaisromantiikkaa tihkuville juhlille. Vietä elämäsi tärkein päivä niittyjen ja laidunten keskellä, mutta kuitenkin Uudellamaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. 100-vuotta vanha hirsirakennus ja tunnelmallinen tila on entisöity vastaamaan tämän päivän juhlatarpeita. Historiallinen ympäristö tarjoaa myös mahtavat puitteet hääkuvaukseen niin sisällä kuin ulkona. Mainittakoon, että myös Tuusulanjärvi sijaitsee muutaman sadan metrin päässä juhlapaikalta.

Lasitettu terassi tarjoaa kesää ajatellen miellyttävän lisän juhla-alueena. Terassialueella on pöydät kiinteänä 40:lle henkilölle. Pöytäliinat niin terassille kuin sisätiloihinkin talon puolesta. Terassia on hyödynnetty kesällä myös vihkitilana.

Kesähäiden suosio ei hellitä

Kesän valo ja lämpö luovat häiden tunnelmasta Härmän Ratissa rennot ja intensiiviset. Juhlatilan lämpötila on kuitenkin säädettävissä kesähelteelläkin miellyttävälle tasolle. Kesäkuukaudet ovat yleisimpiä aikoja viettää häitä, joista elokuu on tilastoissa noussut nyt suosituimmaksi kuukaudeksi. Juhannushäistä povataan myös uutta trendiä, ja vuoden pisimmän päivän keskiyön auringossa onkin oma lumonsa.

Olettehan ajoissa yhteydessä erityisesti kesähäihin liittyen.

”Häissä syödähän surutta, eletähän huoletonna” 

Tutustu Ratin Juhlamenu-ehdotuksiin.

Härmän Ratin henkilökunta tekee juhlapöytien peruskoristelun. Pöytiin voitte valita kesän leikkokukkavaihtoehdoista teille sopivan kukan, sekä halutessanne myös tuikut. Peruskoristelun lisäksi erikseen on sovittavissa näyttävämpi koristelu.

Tule tutustumaan tiloihin ja pyydä tarjous

Juha Ollila
+358 50 587 4541
info@harmanrati.fi
Vähäjärvenkatu 1, 04400 Järvenpää