Syyshäät

HÄRMÄN RATIN SYYSHÄÄT, SYYS-MARRASKUU

Syksy on tunnelmallisten häiden aikaa. Tummat syysyöt ja ruskan väriloisto luovat lämmintunnelmaiset häät, joissa viihdytään säässä kuin säässä. Romanttiset kynttilät, lyhdyt ja koristevalot sytyttävät juhlapaikoille upean ilmapiirin. Valon ja varjon leikki tarjoavat syyskuusta marraskuuhun ainutlaatuisen kuvausmiljöön.

Syyshäissä on paljon hyviä puolia, kuten se, että ei ole enää niin kuuma ja että ihmiset ovat jo kesälomansa viettäneet ja kalentereista löytyy paremmin tilaa juhlille.

Syysteemaa kannattaa tuoda rohkeasti niin somistukseen kuin hääkuviin. Poseeratkaa usvan tai ruskan keskellä, tai heittäytykää vaikka lehtikasaan makoilemaan. Valkoisen rinnalla ruskan eri sävyt ja jopa tummanruskea ja musta ovat juhlavia värivaihtoehtoja. Syyshäiden tarjoiluissa ja kakussa saa olla myös syvyyttä ja värien leiskuntaa. Syyshäiden hääkakuissa voidaan hyödyntää kauden makuja, kuten hillaa, karpaloa tai omenaa.

”Häissä syödähän surutta, eletähän huoletonna” 

Tutustu Ratin Juhlamenu-ehdotuksiin.

Syksy on upeaa aikaa hääjuhlille monestakin eri syystä ja syksyllä hinnat ovat myös edullisempia, kuin kesäsesonkina.
Yleensä myös majoitus-, kuljetuspalvelut ja ohjelmapalvelut ovat syksyllä paremmin saatavilla.

Lasitettu terassi tarjoaa syksyä ajatellen miellyttävän lisän juhla-alueena. Terassialueella on pöydät kiinteänä 40:lle henkilölle. Pöytäliinat niin terassille kuin sisätiloihinkin talon puolesta. Terasilla on mahdollisuus järjestää myös itse vihkiminen.

Härmän Ratin henkilökunta tekee juhlapöytien peruskoristelun. Pöytiin voitte valita syksyn leikkokukkavaihtoehdoista teille sopivan kukan, sekä halutessanne myös tuikut. Peruskoristelun lisäksi erikseen on sovittavissa näyttävämpi koristelu. Myös ulkotulet vuodenajan mukaan.

Tule tutustumaan tiloihin ja pyydä tarjous

Juha Ollila
+358 50 587 4541
info@harmanrati.fi
Vähäjärvenkatu 1, 04400 Järvenpää