Keväthäät

HÄRMÄN RATIN KEVÄTHÄÄT, MAALIS-TOUKOKUU

Kevät on ihanteellinen ajankohta häiden järjestämiseen. Sää ei ole vielä liian lämmin ja raikas kevätilma on täynnä linnunlaulua ja romantiikkaa. Maaliskuusta toukokuuhun vieraidenkin kalentereissa on yleensä paremmin tilaa juhlia. Kevätaurinko Härmän ratin pihapiirissä tarjoaa myös mahdollisuuden upeisiin ulkona otettaviin kuviin.

Kevät on ollut iät ja ajat rakkauden aikaa, joten miksi häitä ei juhlisi kevään raikkaudessa? Keväthäissä tyylejä ja teemoja voi halutessaan sekoittaa luovasti, mikäli ei halua noudattaa klassista tyyliä. Rustiikkisen juhlatilan voi koristella esimerkiksi pastellisävyillä, tulppaaneilla tai vaikka pajunkissoja hyödyntäen.

Lasitettu terassi tarjoaa esimerkiksi toukokuuta ajatellen miellyttävän lisän juhla-alueena. Terassialueella on pöydät kiinteänä 40:lle henkilölle. Pöytäliinat niin terassille kuin sisätiloihinkin talon puolesta.

Härmän Ratin henkilökunta tekee juhlapöytien peruskoristelun. Pöytiin voitte valita kevään leikkokukkavaihtoehdoista teille sopivan kukan, sekä halutessanne myös tuikut. Peruskoristelun lisäksi erikseen on sovittavissa näyttävämpi koristelu. Myös ulkotulet vuodenajan mukaan.

”Häissä syödähän surutta, eletähän huoletonna” 

Tutustu Ratin Juhlamenu-ehdotuksiin.

Kevät on siis upeaa aikaa hääjuhlille monestakin eri syystä. Keväällä hinnat ovat myös edullisempia, kuin kesäsesonkina.
Yleensä myös majoitus-, kuljetuspalvelut ja ohjelmapalvelut ovat keväällä paremmin saatavilla.

Tule tutustumaan tiloihin ja pyydä tarjous

Juha Ollila
+358 50 587 4541
info@harmanrati.fi
Vähäjärvenkatu 1, 04400 Järvenpää

Inspiraationa linkkejä aiheeseen keväthäät:

Keväthäiden parhaat puolet (enaaeivoivaihtaa.blogspot.com)

Keväthäät – Simpukan kohinaa | Lily

Miten Järjestää Näyttävät Keväthäät? – Coco & Creme (cocoandcreme.com)

Hääpäiväkirjat: Hääteemoja: Pirteän keltaiset keväthäät (haapaivakirjat.blogspot.com)

Tyttö tahtoo: Sää ja keväthäät (tyttotahtoo.blogspot.com)